А мені сподобався метод написання!!!! Ставлю 5-ть!!!! Ось тільки про підстави і тюрми...... такий собі поетичний шансон...... Кожен поважаючий себе водій маршрутного таксі слухає шансон..... набридло!
Пане Василю і пане Архипе, скажіть будласка чи варто мені написати " Українського баламута три"........я написав першу і другу частину, можна і третю.........мені просто дуже важлива ваша думка і порада щодо написання...........чекаю з нетерпінням....
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")