Вбивати щоденно, у голову лізти,
Серце ятрити та душу пекти...
Кидати репліки із-за куліси
І своєчасно відразу втекти.
Тошнити байдужістю, гірко сміятись,
Плакати тільки при власній біді,
І до неволі, до грат залицятись....
Суть всю втопити у власнім лайні.
Глянути в дзеркало - не в очі дивитись,
Бачити Щось і Ніщо водночас,
А потім від себе та світу втомитись...
...Втопитись, застрелитись в останній раз.
Бувайте здорові, існуйте, глуміться,
Топіться в зневірі, розпусті й лайні,
І знову від себе урешті зречіться.
Хай буде Вам так, як і було мені!!!
|