2.4. Якби ж хоч раз поглянути їй в очі
Зустріч з мамою. «Тепер, на Хресній дорозі, зустріч з Матір’ю є для Тебе, Ісусе,
підтримкою. Вона є поруч з Тобою, іде по Хресній дорозі, з Тобою
терпить. А моя мама? Чи була вона колись зі мною? Ніколи. Не була зі
мною в хвилину, коли зачала мене, бо не була сповненою свідомості і
бажанням мати дитину. Не дала своєї згоди на початок нового життя, так,
як це зробила Твоя Мати. Моя мама зустрілась зі мною і відкинула мене.
Не хоче, щоб ми були разом. Але чому? Невже я гірший від тисячі інших
дітей? Невже я не маю права на життя? Ні, маю таке право, його дав мені
сам Бог. Мамо! Невже я ніколи не зможу сказати тобі це слово? Ніколи не
обніму тебе своїми маленькими рученятами, ніколи не пригорнусь до тебе?
Невже ніколи не загляну в твої очі? Мати Христова! Проси про милосердя
до всіх матерів, які підіймають руку на своїх дітей.»
Ісусе! Коли ніс Ти хрест важкий - Скатований, осміяний юрбою, Усі шляхи, кривавії стежки Пройшла матуся поруч із Тобою.
Чому ж у мене ненька, мов чужа? Безпомічне дитя убити хоче, Невинну душу ріже без ножа… Якби ж хоч раз поглянути їй в очі.
Як хочу, щоб дозволила мені Так мало - народитись і зростати... Але вона у непробуднім сні Намірилась мене заколисати.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")