Господи Ісусе, знайшлися люди, які не залишили Тебе і після смерті.
Йосип з Ариматеї і Никодим доклали усіх зусиль, щоб спасти Твоє тіло,
вкласти до гробу. Ти хоч є Сином Божим, але на землі мав як людина своє
місце народження, життя та смерті. Я не маю місця народження, бо знайшов
смерть у лоні матері, а частинки мого тіла викинули геть на смітник. Я
не маю навіть могили. Тіло моє знищене абсолютно, не залишилося жодного
сліду. Залишається тільки безвинно пролита кров, яка голосно взиває до
Бога із землі. Залишається смуток, почуття провини і похмуре обличчя
сучасної людини, яка чинить зло. Залишаються докори совісті, приречене
серце, яке ставить знак рівності між добром і злом. А ця рівність є
смертю душі. О, Ісусе, борони всіх від вічної смерті.
Вкладають в гріб Того, Хто йшов в ім’я Господнє. Безутішно плаче Мати. Своє дитя оплакую і я, Хоча сама дала його розп’яти.
Що зроблено, того не відміню. З душі тяжкого каменю не скину. У покаянні Господа молю, Аби простив і дав мені дитину.
Омріяне, оспіване дитя - Моя надія і моє спасіння! Хай стане над гріхом нове життя, Як вічну тьму долає воскресіння!
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")