2.15 Епілог
Готується до друку.
Щойно переглянули з родиною "Страсті Христові" режисера Мела Гібсона...
Немає слів... Варто подивитись, якщо ще не бачили. ТАК любити людей може
тільки Бог, щоб задля їх спасіння добровільно піти на такі тортури. А
ми їноді дрібнички ближньому не прощаємо...
Гарних свят Вам, шановні читачі і автори. Дякую за все!
|