Наталія Твердун народилась 24 жовтня 1991 року в селі
Берестя, Дубровицького району,
Рівненської області. Закінчила Володимирецький районний колегіум. Зараз
навчається в Національному університеті "Острозька академія" за
спеціальністю "Філологія. Українська мова та література". Цікавиться
класичною літературою. Улюблені автори - О. Довженко, І.
Нечуй-Левицький, О. Теліга. Захоплюється подорожами та цінує в кожній
людині її неповторність. Вважає, що писати поезію треба тоді, коли душа
сповнена добра та світлих мрій. Жити потрібно реалістично, проте в
очікуванні чуда.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")