Проходжу по пишному полі- Прибрана пшениця пишається. Прямую по плаю поволі- Промінчики посміхаються. Привітаю пролісок піснею- По-весняному прокидається. Присяду, понюхаю- Прихиляється. Придивлюся- повітря прозоре. Пробігає правітер, підскакує. Потанцює поруч, проворний, По пеньочку постукає. Пролітають пташечки парами. Подорожник поруч прослався... Природа, пейзаж посміхайся!
|