Сумно... Але твір трохи дивний... Ні, я не заперечую тему смерті, просто вже занадто Ви її поетизуєте. Хоча, Ви - поет, це Ваше власне розуміння цього явища (смерті). Лише в одному не згідна: Ви написали в поясненні, що коли б не було смерті, то не було б життя... Певно, навпаки. А форма твору гарна) Бажаю натхнення та успіху!
Ні, душа не винна... Не та тональність, і не за ту струну береться поет... Аби щось писати... Радять, перш, ніж писати, подумай про сенс того, що ти напишеш... Про відлуння у своїй душі, і вдушах читачів...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")