Тяжко жити в цьому світі,
Щоб не любити море,квіти,
А коли кохаєш ти,
Легше йти і до мети.
За все життя тебе ламають
Твої незламані гілки
-Невірні друзі і батьки.
А ти встаєш і розцвітаєш,
Як та троянда на вікні,
І гордо б"єшся за свободу,
Як юний воєн на війні.
Вони не знають,що ти сильна,
Хоча роками молода
І в твоєму серці панує
непокірна злагода!
|