"Народився в м. Нововолинську Волинської обласі в
1962р. де і проживаю. У 85р. закінчив Нововолинський електромеханічний
технікум, поступив в Луцький філіал Львівського політехнічного
інституту на заочне відділення. Освіта вища, технічна. Працював
інженнером-конструктором в конструкторському бюро на ВО «Оснастка»,
пізніше, також інженером-конструтором в ПКБ ВО «Волиньвугілля»,
оператором на АЗС «Універсам», майстром дільниці на ТзОВ «БРВ Україна».
На даний момент працюю на ТзОВ «Кроноспан УА».
Одружений, дружина Леся, маю дві доньки 15 і 8
років. Працюючи на ВО «Оснастка», займався велотуризмом. З товаришами,
на велосипеді, об’їздили Волинь, Карпати, Камчатку. Вже два роки, як
пишу вірші, які щиро дарую на ваш розсуд. Дякую Богу за ті думки, що
Він дарує мені.
Буду дуже вдячний тим, хто їх сприйме і вдячний тим, хто не сприйме. Мир вам і любов.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")