Україно
Безмежні простори рідного краю Піснею линуть в зоряний водоспад, музика ніжна звучить з водограю, веселить душу пори літньої лад.
Україно моя, материнська краса слізьми омита, очищена воля, Батьківська хата, як ранкова роса, в ній заповідана бажана доля.
Духмяні сади, золотаві луги, казкові ліси, Карпатські ті ріки, Дніпрові величні, круті береги поєднані ми з тобою навіки.
Україно моя, як літня пора, ніжним теплом віддають твої руки, по стежині добра ідеш не сама, ми з тобою - на добро і на муки.
Україно, як тебе не любити - пахучого хліба ніжну перлину, не можу й дня я без тебе прожити, оборони свою вірну дитину.
Від зла, що в світі дорослих панує, від кривди байдужих, не праведних дій, зимного часу, що нині лютує, в душах людських зупини буревій.
Україно - літо вже наступило, небо повіяло чистим теплом, і все живе, що весною ожило, розквітло і радує серце добром.
О, Україно моя, вічна краса люду співучого, рідного доля, росою омита зелена трава, і Богом послана праведна воля.
|