Ніч. Склопакет у вікні, Тиша, немов у труні, Муха лишень достає, Тішиться з того, що є, Хтось у кімнаті оцій, В дошку для неї я свій, Впав до вподоби, мабуть, Чи не злюбила, не суть, Дрібно повз вухо дзижчить, Пельку не стулить на мить, Десь з незавершених снів, Лине тривожний мотив: «…Чьорний во-рооон, Что ж ти рє-єєєш, Над моєєєю голо-вооооой….» Тьфу ти, вмикаю нічник, Тумбочка, книга, сірник, Мухи звичайно нема, Погляд по стінах, катма, Тихо потвора сидить, Десь у куті та мовчить… Добре, двобій так двобій! В руку – з газети сувій, Муха включила сонар, Пильно чекає удар, Оком ширяю навкіл, Друком рубаю навпіл, Люто іду на комах, Я – Дон Кіхот у трусах! Що, неборако, тремтиш?! Бійся, я хан Тохтамиш! Цезар і Наполеон!! Першим розбився вазон, Потім зірвався карниз, Слідом картина «Сюрприз», Далі годинник, вішак, Не припиняю атак, Муха заклала віраж, Крутить складний пілотаж, Бочки і мертва петля, Лаюсь у захваті – б.., Але ж і я не пацан – Годі, іду на таран! Підсумок – дибом паркет, В клоччя сувій із газет, Тапок, гантель, молоток, В тріщинах весь потолок, Доки я так воював, Ранок потроху настав, Муха підбита лежить, Ось вона – радості мить! Треба відмітити це, Бо результат – на лице! Тільки взяв в руки стакан, Бачу – вилазить тарган…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1846 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")