Бонні
Старенький «форд» і два холодних тіла,
У м'язи свердлиться свинець.
Сумний акорд.О, Бонні мила,
Ти йдеш зі смертю під вінець.
Праворуч тебе тіло Клайда.
Затиснутий в руці холодний кольт.
О Бонні мила, Бонні мила,
Натисни клавішу, дограй сумний акорд.
І музика в повітрі пострілом бриніла,
Коли ти сплутала курок і пружність струн.
Ти Клайду, Бонні мила, шепотіла:
"Just wait me, baby. You will meet me soon..."