Ні, ти таки дивний... А, може, просто святий? Може, ти той самий, замусолений на сторінках різношрифтових біблій, євангельський бог, що нарешті таки спромігся взяти відпустку і спустився на землю? Хм... Тоді виходить, що цілуючи мене - проводиш обряд хрещення, а годуючи з рук ще теплими круасанами - здійснюєш причастя? Бо сказано: "хліб - то плоть моя, вино - то кров моя..." О лихо! Тоді виходить, що й я чиню єресь, пожадливо поглинаючи випромінювану тобою життєдайну любов, що повинна належати всьому сущому на цій планеті?
- Що з тобою, янголе мій? Про що так замислилась?- раптово виводиш із стану затяжного ступору. У відповідь мовчу, лукаво примруживши око і критично оглядаючи тебе зусібіч:"Тааак..Ну, німба ніби не видко..."
- То що ж таке? - не вгаваєш збентежений ти,
- Та...розмірковую над рівнем твоєї гріховності, - легенько всміхаюсь кутиками губ...
Другие материалы по теме
|