Сумніви, Образи чи образИ
Вихор жартує з тобою ,
Бачу чи згадую хто загубив
Загадку вирвану з боєм.
Я запитаю де видно межу
Між порожнечею, воєм, журбою?
Як подолати пекучу іржу,
Що забере скоро долю з собою?
Спогади, пошуки чи міражі?
Коло замкнулося знову.
Прірва, пісок, золоті вітражі
Раптом дають тобі слово?
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")