Що видно за твоїм вікном?
Весь світ безмежний там - за склом.
Палючий червень - мертвий штиль
Не надимає вже вітрил.
Там за важкістю фіранки
Твої проспані світанки,
Зорі місячної ночі
Теж нема лічить охочих.
Не прагнемо знати нині
Східчасті ті травертини,
Кущі гібіскусу - образ,
Сховає незугарність фраз.
Та все ж відкриється вікно,
Підхопить мріяне давно,
І зливами зійде об брук,
Що вислизало довго з рук.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")