Новий Рік ароматної хвої, Блиски, вогні , надії промінь, Рідні та друзі вже поряд, У тиху ніч яснії зорі.
Свято знову прийшло у дім, Все може бути спочатку. Хай же буде повно у нім Радості , щастя й достатку.
Сніг осипає всю землю, Цей Рік іде недаремно. Стали сьогодні мудріші, Хай же лунають і вірші.
Хай же любов нас єднає, Різні негоди здолає. Збудуться наші бажання, Мрії й палкі сподівання.
|