Чого я не прощу? – твоєї зради…
Духовної , душевної, людської…
Я не питатиму чого заради…
Та не прощу на серці своїм крові…
Я проклену твій кожен крок від болю…
Спалю мости і пристань з кораблями …
Я не боюсь, що й я згорю з тобою…
Лишу лиш попіл з того, що між нами…
В мені достатньо сили щоб любити…
Достатньо мужності творити долю…
Та вмію рішенням і суд вершити…
Тримати плату рівну своїй волі…
Чого я не прощу?... Твого повтору…
І твоїх дій як дуло біля скроні…
Втілю перевертне як з феї у потвору…
З яйця ламатим голку у долоні…
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте:
Переглянули твір - 1054 чол.
у Вас # закладок
Автору за твір:
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 0
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")