І що ж тут є у цих очах? ... - Напевно смуток непобірний, А може радість десь тут є...але тремтить,що знайде лихо... Ось ці зіниці...подивіться...ви бачите лиш щирість у вуглях, А там ховається омана у темній скелі почуттів... Давно нема вже дзеркала душі,бо кожен вміло оперує словом І не бачучи межі,показує себе нам голим! Хоч ти збагни,що нагота - це фальш,бо без одежі буть людині не придатне...
|