В Різдвяну ніч У ніч святкову Різдвяну Ялину вбрали, як зорю, Вогнів веселих і багато, Різдвяне прекрасне свято. Подарунків гору, гору (не підніме ніхто в пору), Поселили під ялину Діду, мамі , дочці, сину. Не забуто і про тата, Бо без нього яке свято І бабусі – лялька з вати, Треба з внучкою пограти. В дочки-матері ось гру, Всіх кохаю,всіх люблю. Різдвяне велике свято, Щастя, радості багато. Сміху повен кожен дім, Наш Христос поміг у тім, У цю нічку в світ прийшов, Для людей любов знайшов. Це найбільший подарунок, В серці писаний малюнок, Народилось Ангеля, Богом послана Зоря.
|