Пішов якось шукати в дитинстві щастя я Шукав дуже довго:пройшов ліси усі й поля І думав:де ж воно, те щастя, щоби враз Стати всемогутнім і мати все за раз. Не знайшов тоді так щастя дитиною я І подумав:немає щастя, якась це маячня Пройшли роки..я не дитина, Хоча ше й не доросла людина Проте своє щастя я вже знайшов довго шукать не довелося-воно поруч було! Бувши малим не розумів що таке щастя: Думав то мегасила й великі багатства А насправді це такі світлі почуття Як повага,кохання,любов і знання!
|