Вірш про нашу сучасність. Уявіть, у нашому Баштанському поетичному клубі всього лише до 20 чол. і це на 14 тис. чол.!
Як кажуть інші - поезія лише для слабих духом. Як же вони помиляються!
З іншої сторони, якщо почнуть платити за поезію, то теж, можна втратити щось (я не можу точно назвати - родзинку, чи що). Цю проблему бачу у сучасних поетах, які визнані народом і отримують від цього кошти. Зазнаються декотрі...
Ще донедавна я вважав людей, які пишуть вірші скажімо так диваками, яким немає що робити іншого. А коли почав сам писати, то відчув як це - коли лиш мала частинка оточуючих сприймає поезію як щось прекрасне і захоплююче. Більшість ставляться до неї байдуже.
По-перше. Поезію, справжню музику, справжнє життя, вбиває попса. Вона з'їдає непомітно, але назавжди. По-друге, поезія живе у кожній людині незалежно пише вона чи ні. Я сам порою ненавиджу поезію спалюючи свої доробки, а через певний час знову починаю писати і закохуватись у поезію. Але у деяких людей немає того натхнення, вони не знайшли його у житті. Я думаю ви знаєте якою безглуздою постає перед поетом його творчість і навпаки. Досить а то мене переповнюють думки.
Певна, редактори мають добирати вірші в альманахи та всіляки збірки ретельно, оскільки поміщення віршів, виходячи із принципу - аби підтримати - і які виходять за планку, взяту такою збіркою, паплюжить відношення до неї в цілому.
Можливо ритм не вловила... але вірш наштовхнув на те, щоб написати коментар. Знаєте, те, що зараз друкується і потім потрапляє на полиці видається майже все за гроші автора, і тут нічому дивуватися: друкарні це теж бізнес і вони хочуть жити... Можливо з часом, коли трішки піднімуться то власники будуть вкладати кошти в авторів, але зараз це рідкість... Нових рядків Вам і натхнення. З повагою і найкращими побажаннями...
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")