На проти сонця нам ставати. В душі і серцю гріти сили. Любити, вірити й кохати І нести це на правди крилах До сина, внука, сестри, брата. Мав пахучість, що йде з кадила. Мов тепло, яким дарить мати. Ні, не пора нам сльози лити, Коли світ стає в калабані. Якщо в нас внуки є і діти, Несімо їм правд Божих граніт, Щоб жили й іншім дали жити І не сиділи на дивані Коли єдине сонце світить. Радіймо сонцем сестри, браття. Промиймо очі. Спати годі! Хай в життя веде Бог і праця. Єднаймося в церквах, в народі... Коли не буде в нас прокляття Збагнемо хто наш друг, хто злодій. Погані дії силу втратять. 03.08.2007р.
Другие материалы по теме
|