***
Черговий раз Тобі кланяюсь
Низенько й щиро до землі
І як завжди Тобі бажаю
Ласк Божих на майбутні дні
Прийми вітання рідний краю
Від друзів Твоїх і синів
Які Тебе не забувають
Хоча живуть у чужині
Наша майбутність тільки з Богом
Тому запрошую усіх
З Ним не страшні будуть дороги
Як з Ним підемо щезне гріх
16.05.2008р.