Ось це вже останні загадки... Це стільки авторів публікували свої твори в грудні)))) Сама була вражена)))) Бо, ніби, читаєш і непомітно кількості.. Здається що десять-пятнадцять... Завтра дам всіх))))) Приємно що стільки людей і всі різні)))) Кожний особливий своїм світобаченням))))
36 Старий рипучий стілець КОГО гойдає на двох ніжках Поперемінно виставляючи то першу-другу, То третю-четверту, танцюючи Свій столярно-меблевий канкан?
*** 37 Не опускайте, коли стрінемось, очей. І не дивіться з болем, винувато. Що не збулось, то ніби спільна втрата.
Хто просить не відводити очей?
*** 38 Час йде, хвилини минають. Стрілки вже третій круг долають. І все-таки життя тікає, А ХТО за ним спостерігає?
*** 39 ХТО в відчаї стоїть на полі браннім, Очами вдивляється в життя руїни Туди, де осиротіла на полі, браннім Украйна мила її, Україна?...
*** 40 Спресує простір, витіснить биття із серця, скронь, притишуючи біль. ХТО в німоті, почувши власні «я», відродиться?
*** 41 До щоки притуляє листок, По ньому котиться мрія... У кого останній з кимось рядок, Кого більше листя не гріє?
*** 42 Затихло все і буря у душі, Душа змінилась, зачорствіли стелі. Нема емоцій, але ще жива... Хто у житті неначе у пустелі?
*** 43 Повільно сонце роз'їдає Молекули її буття А він цього недобачає... Хто в цьому світі вже чужа?
*** 44 Якби вона була не його, у неї була б червона сім-карта, усе чікі-пікі, усе по контракту і вдосталь. Хто якби не для нього – була б я успішна й цицьката і мала би де в чому досвід?
______________ * якщо когось пропустила - скажіть!)))) виправлюсь)))))
|