Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток Сайт української поезії -- АНУМО ЗНОВУ ВІРШУВАТЬ! -- інтерактивний додаток
Чт, 25.04.2024, 04:18
МЕНЮ САЙТУ

Форма входу
Логін:
Пароль:
Розділи новин
Новини та статті - культура [345]
Поезія, література, проза, музика, мистецтво
Новини та статті: суспільство, політика [798]
Не пов'язане з л-рою та поезією
Усе навколо нашого поетичного сайту [127]
Поради новим користувачам, оголошення, акції, тощо
Літературні конкурси, фестивалі, літ. премії, акції [212]
Вірую... [17]
На релігійну тематику
Постаті [27]
Про поетів, прозаїків, історичні постаті...
Зі святом! [153]
Вітаємо зі святами
Історія, етнографія [28]
Статті на історичну тематику
Куточок читача, глядача і слухача [22]
Що варто прочитати, переглянути відео, послухати...
Куточок споживача [79]
Корисні поради, рекомендації
ОНЛАЙН - РОЗМОВНИК
    (міні-чат)

    АВТОР-АДМІН САЙТУ:
    Сайт: uid.me/vagonta
    Facebook,
    Instagram,
    Viber: 0680839579
    E-mail: vagonta@gmail.com

Опитування для Вас
Ваша стать:
Всего ответов: 493

Додаткові категорії каталогу "ПОЕЗІЯ та ПРОЗА"

Протягом 12-14 січня значна частина творів сайту були розміщені додатково у нових категоріях, таких як: "Друзям", "Матусі...", "Кохання", "Свято", "Філософам", "Українцям" та ін.
Що означає "додатково"? Давайте детально розберемо. Уявімо себе на місці поета з Київщини Дуб Сергія:

- Ви публікуєте свій вірш "СПОГАД З ДИТИНСТВА" у категорії: "Київщина » Дуб Сергій".

- Вірш й справді дуже гарний. То чому ж його не розмістити додатково у новій категорії, яка відповідає вказаній тематиці? Саме така категорія є - "Вірші за тематикою » Дитинство.

- Отже реально вірш СПОГАД З ДИТИНСТВА розміщений за лінком: http://virchi.pp.net.ua/publ/32-1-0-64 (Київщина » Дуб Сергій), а віртуально - http://virchi.pp.net.ua/publ/134-1-0-64 (Вірші за тематикою » Дитинство).

- Відвідувачі сайту зможуть прочитати Ваш твір у 2-х категорях! Хтось зацікавиться Вашим твором, бо Ви - його земляк (зайде за категорією місця проживання), а хтось, тому, що полюбляє вірші, наприклад, про кохання чи про дитинство (зайде твір, віртуально розміщений за категорією ""Вірші за тематикою", "Патріотичне" чи іншою. Та й вірш можна знайти не тільки з основного меню, що знаходиться з лівої частини сайту, а й з динамічного, що у верхній частині).

 
Отже усі твори, розміщені до 14 січня, переглянуті мною, тобто автором сайту, і значна частина з них отримала "віртуальну домівку". То ж у мене прохання до Вас, шановні поети - якщо Ви бажаєте, що новий твір було розміщено додатково у категорії за тематикою - повідомте мене про це. Це можна зробити так:
- у кінці вірша повідомленням, наприклад ("Патріотичне"-"Українцям), ("Тематичне"-"Кохання")
- Так само, але не у конці вірша, а у коментарі до нього.
- Надіслати мені у приватному повідомленні назву твору та відповідну категорію.

 

ПРИМІТКИ:

Ваш вірш може й не буде розміщено у вказаній Вами категорії з певних причин, що не означає про його не досконалість. Разом з цим, якщо Ваш твір не буде мати позитивних відгуків від відвідувачів сайту, або ж має лише негативні, то це все ж таки може бути причиною не розміщення у відповідній віртуальній категорії (хоча якщо Ви уважно переглянете усі тематичні категорії, то знайдете вірші без жодного коментарю або з негативними коментарями, але вони потрапили до цих категорій!).

Якщо Ви вважаєте, що віртуальна тематика обрана не вірно, то скажіть мені про це, наприклад, у приватному повідомленні, вказавши правильну тему.

Вірш може відповідати не одній віртуальній категорії, а 3-м, 4-м і більше! Приклад - вірш з Одеської області (1-а категорія) - про рідний край (2-а) - про роки дитинства (3-я) - про дружбу (4-а) й закінчується висновком на філософську тематику (5-а!!!! віртуальна категорія!!!)

Якщо Ви вважаєте, що вірш можна віднести до категорії, якої ще не має на сайті, і є потреба її створити - пишіть тут, у коментарях до цієї новини, або у приватному повідомленні. Можливо й потрібно зробити, щоб вона з'явилась (або наприклад ліквідувати категорію, об
'єднати з іншою, бо дублює інші тощо).


Категорії, що у лівій частині сайту і ті, що у динамічному меню, зверху сайту можуть мати різну назву. Приклад: "Вірші/Статті"-"ПАТРІОТИЧНЕ" теж саме, якщо Ви перейдете за лінком "Батьківщині"-"Патріотам", але з динамічного меню.
Розділ новин: Усе навколо нашого поетичного сайту | Опубліковано: virchi



Коментарів: 0

ComForm">
avatar

Переглянути КОМЕНТАРІ до ПОЕЗІЇ й ПРОЗИ та до новин:
на сторінці "НАШ ТОП ++"
 

     
  Хостинг від uCoz