Висловлюйте усе, що взяли для себе з цього вірша.... Бо якщо він на щось він Вас наштовхнув, отже це - не порожні слова. А для мене - це найкраща подяка.
[color=blue]Я тeж пiдтримую Tамару( цe iм'я у мeнe oстаннiм часoм ассoцiюєтся iз "папiнимi дoчкамi),алe oсoбливo мeнi спoдoбалися дeякi мiсця: Мабуть, читав я книгу не тих авторів, Що їх на небеса ледь не підносимо. До серця кожного зі словом Божим лину я, Щоб зло збороть любовною атакою
Ваша правда, Миколо у Ваших словах, що приводить Любомир та Наталія.
Вчасно повернув нас до цього твору своїм коментарем Любомир. Адже за наші гріхи було розіп*ято Христа. Та Він переміг усі гріхи наші своїм воскресінням. Тільки давайте не будемо своїми справами знову вети на Голгофу Христа.
"Воскресіння Христове ознаменувало перемогу життя над смертю. У Христі як істинному Богові, Спасителеві й Господі для кожного з нас відкривається можливість власного воскресіння. У цьому й полягає перемога Христа над смертю. У світлі Христового Воскресіння смерть людини — це не припинення буття, не безслідне зникнення зі світу, це перехід в інший стан. Саме таку радісну впевненість у вічному житті у Христі та з Христом дарує нам Воскресіння Христове (Ін. 3: 16). З особливою силою звучать для нас богонатхненні слова святителя Іоанна Златоуста: «Хто здатний глибоко пройнятися думкою про Воскресіння, чи боятиметься смерті, чи страшитиметься чогось іншого?». (з Пасхального Послання архіпастирям, пастирям, чернецтву і всім вірним чадам Української Православної Церкви, Володимира, Митрополита Київського і всієї України, Предстоятеля Української Православної Церкви)
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")