Доброго дня на правд весіллю! Привіт, моя Батьківщино! Щойно тепер знайшов я хвилю, щоб глянути в життя вікно. В моє життя, в життя народу, якого був я і є сином. В кожну погоду й непогоду я був з Тобою УКРАЇНО! Спивав я вірою всі сльози, з якими Ти ішла до світа. Читав і бачив всі загрози коли Ти була сателітом. Скажи , як Тобі Україно На землях предків, в рідній хаті? Чи час загрози вже проминув? Чи своїм дітям Ти вже матір? Скажи, як довго Твої діти На краще завтра будуть ждати? Нині, я бачу вони в світі хліба і правд ідуть шукати. Я впевнений, що зло покине землю й народ під небом синім Станеш СОБОЮ Україно! Дай Боже, щоб це було й НИНІ!
03.08.2007р.
Будьмо разом!!!
Другие материалы по теме
|