Ластівка (присв. Матяш С.В.) Ти ще мала й така неосвітчена, Ти ще вчишся просто літать. Здійматись угору - мати учила, А хто буде падати вчить? Те ще маленька ластівочка, Безтурботна, ні про що не думаєш... Ти ще просто мамина донечка І гіркого не знаєш життя. Ти мрієш аби побистріше вибратись з-під маминого, теплого крила Й на крилах своїх податися, Туди: там, де краю нема. Ти така маленька ластівочка, Котра прагне по небу літать. Тільки щнає, як угору здійматися, А до низу не вміє літать. Ти мала й така неосвіченна. Маєш мрії й багато думок. Ти ще донечка мамчина І учиш життя, як урок. 18.04.09р.
|