ПОКИ ДУША РОЗКРИЛЕНА ТВОЯ
ПОКИ ДУША РОЗКРИЛЕНА ТВОЯ
Невже ти хочеш знову перебрати?
Душі людської згубну надбудову.
Справу честі на сором передати,
Подавши знак ламати рід і мову.
Звичний рух, ані дати, ані взяти,
Черкнув пером, а в серці колотнеча.
Воно хотіло інше щось сказати,
Рука була твоя, чи ворожнеча.
Подія ця безжалісна й жорстока,
Для мети повинна хвилею злетіть,
Вибір твій, твоїм недругам морока,
Зуміє твою потребу розкрилить.
Тож поки душа розкрилена твоя,
Для палких дерзань, чуючи тривогу,
Нехай вона, волю звершень не спиня,
А чимдуж - їм несеться на підмогу.
Додав: Davudenko (26.06.2012)
| Автор: © Давиденко Іван
Розміщено на сторінці : Давиденко Іван
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 2024 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 8
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА