Захвилювались думка і чуття, Що знову кров заб'ється із злобою... Історію свою повторює життя, Обравши путь облуди і двобою. Ось так трошки відредагувала перший катрен. Я достеменно не можу зрозуміти про що цей вірш, але думаю, що про вибори, а якщо так, то чому "злоба" "біда", а, тим більше, "лякатися". Маємо радіти, що майже на рівних правляча партія і опозиція, і надіятися, що тепер піде конструктивний діалог.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")