РУКУ - ОДИН ОДНОМУ ПОДАТИ Кишить навкіл,
запікає спека, Повна глуму у
потоці хвиль, Сумнів, зрада й
лихо недалеко, Яка мета і яка в
них ціль? Зла грішного їм,
уже замало, Сліз печалі,
просто прокляття, Потрібно їм, щоб
Вкраїна впала,- Зболена в далеке небуття. Для цього в них,
є огню багато, Спопелити нас
усіх до тла. Правді сонце,
щоби закривати, Потрібна їм
чорна хмара зла. Як, спинить потворне і горбате, Клич почув вийти
по тривозі Спільну волю
мудрую підняти - Щоб глум зморити
на морозі Страм і стид
нарешті вгамувати, Дух завести в
душу крижану. Руку - один одному подати, Щоб пройти разом
глуху стіну.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")