Там пізній захід догоряв, Там схід готовився до сходу. Між ними сон, у ніч устряв, Від Бога всі чекають згоду. У небо бігають посли, Але мовчать небесні сили, Їм зорі сяйво віддали, Кудись пішли на спочив сіли. Нетреба ранку догождать, Нетреба плакати з росою, Без Бога світом управлять, Щоб бути в демона слугою. Панове браття мовчите, Коли міняють схід на захід, Та Бог сьогодні як на те, До всіх, до вас, свій має запит..
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")