НА БАРИКАДАХ ЗІБРАНИХ ЗІ СНІГУ На барикадах зібраних зі снігу, Стояла гідність нової людини. Дивилась з гордістю в оскали звіру, За честь і волю рідної Вкраїни. І як матусі рідній не тужити, Приймає суть вкладає душу в неї. Бо там в бою, її прекрасні діти, У них життя, всі помисли, ідеї. На барикадах зібраних зі снігу, Стояла гідність живлюща любов’ю. Єднанням явлена супроти лиху, Спасала майбуття своєю кров’ю. На барикадах зібраних зі снігу, Стояла гідність силою своєю. Ламає рабство, що слугує звіру, Що має голу кіску із брехнею. Раби голодні, люті у нестямі, Якими прикривається прокляття. Ховали совість під морозні брами, Узявши в сатани його завзяття. У мить тяжку в нестерпній тій образі, На барикадах зібраних зі снігу. Стояла гідність у новій звитязі, Складала суть історії у книгу.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")