КРАСА НА СТОЛІТТЯ Красу на століття вдягнула Вкраїна, До сонця підняла свій радісний День. Просила проміння на ранок людині, Наснагу складала із рідних пісень. Повільно і тяжко збирала твердиню, На віру молитву плекала в серцях. У душу в глибини поклала святиню, Злотавим колоссям безкрая в полях. На смілість готова любити свободу, На ранок красива у росах земля. На свіжість цілюща живиця у водах На ніжність прекрасна Країна моя. Пахуча у травах, квітуча в роздоллі, На розквіт людині, ну просто краса. Нестримна у волі, блаженна у долі, На щастя у квітах дівоча коса.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")