БРАТИ БРАТІВ ЗА ВОЛЮ ОТОЧИЛИ
Брати братів за волю оточили,
Зацьковані тираном із Москви.
Який ховав гріхи свої стосилі,
На бій за трон імперського глави.
Одурені щасливці без вагання,
Братів погнали з невода небес.
Услід кидали їм слова вигнання ,
Слова біди, як одсвіт гострих лез.
За міф з міфічністю свого тирана,
Готові всіх ламати і гнобить.
Стріляти в серце, залишати рани,
Готові з міфом в пекло полетіть.
Лукавого істота там приймає,
За шмат землі пригорне і згноїть.
Усіх спотворює за гріх карає,
Бо намір свій на помсту не таїть.
|