ВІРА ПРОСИЛА НАДІЮ ЗБЕРІТЕ Тугу нетреба, любов зрозуміти. В тому стремлінні її на вітрилі . Подих почуйте як буде летіти, Щоб з ним усі зустрітися хотіли Мрію плекати потрібну довіку, Слухайте люди, як світ розмовляє. В тихім безмов’ї зростає велике, Те що з любов’ю нам зір відкриває. Дайте почути як серце співає, Віра просила надію зберіте. Хай радість злітає сум знемагає., В урну маленьку її не ложіте. Мужність висока стрімка в океані, Сонце сіяє - сильніш запалало. Пісня душевна, краса незрівнянна, Треба щоб з нею усе зацвітало.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")