ВІДСТАНЬ - НЕ РОЗЛУКА
ВІДСТАНЬ - НЕ РОЗЛУКА
Відстань - не розлука, туга не біда,
Зустріч неминуча, ніжна і свята.
Вірність запорука чиста мов вода,
Так приходе з небозводу доброта.
Ранок ще не днина, сутінки в тіні,
Гомін на світанні сотні голосів.
Промінь на стежині, відстань на коні.
Час на зустріч до любові пересів.
Буревій в душі, путь до раю вкаже,
Серце забуяє – гладдю небовись. –
Чиста у красі, світ коханню зв’яже,
Щоб до нього, ясні стежки заплелись.
Добре ще не радість, ласка без тепла,
Сльози у знемозі, вигуки хмільні.
Стежка у пустелі - раю не знайшла,
Знову сумувати буде, ночі й дні.
Де знайде часину згублену тоді,
В темному куточку відстань скоротить.
На своїй стежині спробувать ході,
Зустріч неминучу щастям осінить..
Додав: Davudenko (17.10.2015)
| Автор: © Іван Давиденко
Розміщено на сторінці : Давиденко Іван
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1112 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 2
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА