НЕБО ВАС БЛАГОСЛОВИЛО
$IMAGE1$
НЕБО ВАС БЛАГОСЛОВИЛО
Повернися мила ти до прохолоди,
Коси розпусти, хай вітер їх торкає,
Чистий образ наготи твоєї вроди,
Подивися як кругом усе сіяє
Може в неї є розчулена спокуса,
Що тобі колись сіяння заповіла.
То зоря зійшла від імені Ісуса,
Чарівниця що кохання народила.
На землі вона для тебе в сяйві раю,
Промениться в чарі на твоє стрічання.
Прийде милий на бажань твою безкраю,
Як сльозина блисне станеться кохання.
Заквітують квіти у обіймах згоди
Освіжайся, причащайся ти красою.
Мов троянда квітни для своєї вроди,
Як узрієш милого свого з ходою.
Ось уже він поруч, так стоїть і сяє,
Нетерпляче тіло тихо заніміло.
Серце щось віщує ласку відчуває,
Бо давно вже, небо вас благословило.
Додав: Davudenko (28.01.2016)
| Автор: © Іван Давиденко
Розміщено на сторінці : Давиденко Іван
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 2093 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 1
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА