ТИ ЛЮБОВЕ - ПОВЕЛИТЕЛЬ СВІТУ
ТИ ЛЮБОВЕ - ПОВЕЛИТЕЛЬ СВІТУ
Пробач любов, пробач серцям розлуку,
У розпачі палаючи у млі.
Пробач бажань, що має волю скуту,
Коли сумною ходе по землі
Без тебе їй не жити - ти же знаєш,
Любові на розлуці не знайти.
Пробач життя бо ти його кохаєш,
Кохаєш взимку, літом і завжди.
Воно таке, як нове одкровення,
Живе в тобі у вихорі крутім.
Щоразу нам вишіптує імення,
Яке з тобою возвеличить грім.
Звідкіль прийде та блискавка кохання,
Вогнем уразить серце без привіту.
Розбудить почуття ще до світання,
Бо ти, любове - повелитель світу.
Ти маєш бурю горду із грозою,
Яка тіла проймає до кісток,
Бажань палка налита вся тобою,
Чекає хто до тебе зробить крок.
Пробач любов того хто не успіє,
Зайти на час любовного життя.
Пробач тому, хто справитись не вміє,
На хвилі вибору із почуттям,
Додав: Davudenko (14.02.2016)
| Автор: © Іван Давиденко
Розміщено на сторінці : Давиденко Іван
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 2375 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 5
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА