ДАНЬ МАТЕРІ ВІД РІДНОЇ ДИТИНИ
ДАНЬ МАТЕРІ ВІД РІДНОЇ ДИТИНИ
Квіти радості, квіти ніжності,
Квіти щастя з квіточки живої.
Квіти лагідні, квіти щирості,
Квіти милі з ласкою святою.
Подаруй без повода матусі,
До землиці чемно поклонися.
Без причини у приємнім русі,
Шанобливо рідній посміхнися.
Коло двору у саду - серце втіш,
Просто так ненароком обійми.
Добрих слів піднеси їй цілий ківш,
Силу Господа всюди перейми.
Прямо, збоку в теплий надвечірок,
Вранці на світанні як годиться.
Положи матусі всю без мірок,
Незабудь їй знову поклониться.
Радо так, перед нею осінись,
Квіти сонця мудрого цвітіння.
Подаруй мимоволі посміхнись,
Їй щодня, із власного веління.
Дань така матусі без причини,
Щира задушевна у основі.
Явлена від рідної дитини,
Що зростила мати у любові.
Додав: Davudenko (03.03.2016)
| Автор: © Іван Давиденко
Розміщено на сторінці : Давиденко Іван
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 2259 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 5
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА