ТАКА ДУША МОЯ, ТАКА НАТУРА
ТАКА ДУША МОЯ, ТАКА НАТУРА
Можливо пишеш ти даремно,
Можливо це нікого не турбує.
Чи буде день, чи буде темно,
Нехай німе так вигідно фліртує.
Мовчати треба, ні ніколи,
Така душа моя, така натура.
Сприймати все, терпіти болі,
Прогнати сум, зневолити зажуру.
Стривай, ти бачиш повним правом,
Кругом шепочуть заздрісні й сердиті.
Тяжким шляхом іде кривавим,
Огида крізь віки, щоб досадити.
Писань твоя дає поради,
Можливо щось пояснює людині.
Руйнує страх, шукає ладу,
Дарує радість мамі і дитині.
Пиши з красою і натхненно,
Тобі творіння руку простягає.
Приймай його, як біль шалений,
Можливо десь, про тебе хтось згадає.
Додав: Davudenko (23.06.2016)
| Автор: © Іван Давиденко
Розміщено на сторінці : Давиденко Іван
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1993 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 8
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
ruhlyvy : Кожне слово в цьому тексті - гірке, але повністю правдиве! leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА