Ой, ну що ж Вам написати... Назва гарна, а от вірш... Мелодійність відсутня зовсім, єдине, що є, це підібрані рими в кінці рядків. Іноді так буває, коли хочеш написати щось гарне, підбираєш красиві слова, а воно все одно виходить щось не те:(
а ось я хочу похвалити пана Івана...Так, шліфувати у вірші є що, але в ньому, крім рим, є і чудовий зміст, і цікавий образ.. та і форма вірша вже краща, аніж була в більшості попередніх..) наснаги Вам і творчих звершень) ставлю 5, але оцінка на перспективою, бо вірш недотягує до такої оцінки..))
пане ІВАНЕ. Я З УСІХ СИЛ СТАРАЮСЬ І МАБУДЬ ТЕ ЩО ХОЧУ ЗРОБИТИ ПО ПОРАДАМ У МЕНЕ ВИХОДЕ НЕ ТАК, ТЕПЕР БУДУ ПИСАТИ ЯК ПІДКАЖЕ ДУША, ЗВИЧАЙНО ЗВЕРТАЮЧИСЬ ДО ПОРАД. ЩИРО ДЯКУЮ ЗА ПІДТРИМКУ.
пане Іване, хочу порадити звертати увагу на те, щоб рядки були більш-менш рівні і щоб слова у рядках були приблизно однакові в кількості букв. також звертайте увагу на саму мелодичність,я,наприклад,часто читаю вірша в голос по кілька разів, щоб відчути інтонацію.. в самого теж не все виходить, є чому вчитись, тому Ваші творчі пошуки мені дуже близькі...
ПАНЕ ІВАНЕ. Я СЕРДЕЧНО ВАМ ДЯКУЮ ЗА ПОРАДИ, ДО ЯКИХ БУДУ ЗВЕРТАТИСЬ.
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")