КРІЗЬ СНИ ЗІРКИ ШУКАТИ
КРІЗЬ СНИ ЗІРКИ ШУКАТИ
Де ті весни і де ті зими,
І де літа що їх святили,
Чарівні ранки світлі з ними,
Що нашу юність не журили.
Сумно, сумно, звичайно сумно,
Без них світань нову стрічати,
Спитать хто вона? не розумно,
Яка вже є таку й сприйняти.
А там, дивись вона й засяє,
Своїм промінням свіжість поверне,
Й різницю цю, душа не взнає
Бо сум у радість світлу загорне.
І знов летиш, і знов радієш,
Бо все по іншому сприймаєш,
Немов чудак постійно мрієш,
Що ти усі світи скоряєш.
Бо мрії ті летять повсюди,
Крізь сни зірки свої шукати,
Можливо їм там краще буде,
Щоб знову нас залоскотати .
Додав: Davudenko (20.02.2012)
| Автор: © Давиденко Іван
Розміщено на сторінці : Давиденко Іван
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 1547 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 6
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА