Ворог мій
Пеленою ніч накрила очі, і помалу згасли усі звуки. Ми здались в полон тієї ночі, тихо приреклись на ніжні муки. Запах кави, сум зів'ялих квітів, і сплелися руки несміливо... Ми одні з тобою в цілім світі, я не плачу, просто я щаслива... Поцілунок - наче постріл в скроню, всі забуті принципи й чесноти... Моє серце в тебе на долоні, тож бери і душу, я не проти... Ворог мій, тебе хочу до болю! Дай мені в екстазі цім померти... Я й не знала, що собі дозволю відчинити душу так відверто... З поцілунків виткана безмежність, А на шиї дихання тремтіло... Запах твій... Моя необережність... Мабуть, я сама так захотіла... Безсоромно у вікно загляне блідолиций місяць в ясній повні... Ти моє прокляття довгождане за всі роки марні і гріховні. Раптом наче струм пробіг по тілу, що в солодкій билося судомі... Кров на твоїй спині зарясніла... Нігті глибше... Вибач, не свідомо... З вуст відкритих, що мов свіжа рана, Крик блаженства вирвався крізь сльози... Стихла ніч. Зворушена, невбрана і спинився час на півдорозі... А на ранок марево розтане, Зникнеш ти, як лиш відкрию очі... Ти моє прокляття довгождане, Ворог мій, я так до Тебе хочу....
Додав: Vogneslava_Svarga (24.06.2012)
| Автор: © Vogneslava Svarga
Розміщено на сторінці : Vogneslava Svarga
Поділіться цією новиною у Фейсбуці або роздрукуйте :
Переглянули твір - 2601 чол.
у Вас # закладок
Автор чекає на Вашу оцінку та коментар
Всього коментарів: 5
Порядок виводу коментарів:
За замовчуванням
Спочатку новi
Спочатку старі
Додати коментар :
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
( 50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++ ")
leskiv : Єдине, що залишилось в українців зараз, це - віра в Господа. Наші "друзі" знову вже вкотре зрадили нас.
leskiv : Оптимістичний, життєстверджуючий вірш.
НАЙПОШИРЕНІШІ
КЛЮЧОВІ СЛОВА