Признаюсь, що спочатку не сподобалось. А так зрозумів Ваші віршовані слова. Справді гарно, Юто! Якби зараз йшов дощ, і у нас були ринви (на 3-му поверсі) то враження від твору було б подвійне.
А мені більш мультяшний подобається.. А дефісами неологізм розбила для того, щоб краще прослідковувалась схема його утворення й не виникало зайвих питань..Хоча, як бачу, все вийшло навпаки. А на рахунок "виграєш"..ВСІ ПІДТЕКСТИ ВРАХОВАНО. Можете зайти в "Поетичні майстерні" і переконатись.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")