Моя ненька Україна
Я люблю тебе завжди.
Ти квітуча і щастлива
І велична на землі.
Всі кохають тебе щиро
Поважають тебе всі
За людей твоїх красивих
За яскравість на чолі.
За життя благославенне,
І за рідний славний край,
Будь щаслива Україна
Квітні, радуй, процвітай.
Дай народу гідну владу
Щоб не соромно було,
Щоб вона всіх захищала,
І було для всіх добро.
Громадяни гідні влади,
Влада гідна громадян,
Всі кохані і щасливі
Все вирішує майдан.
Головний майдан країни
Де збираеться народ
Все вирішує на віче
Так жеве із року в рік.
Слався рідна Україна
Світлой будь та розквітай,
Всі повинні жити вічно
Бо це наш славетний край.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")