В нашій славній Україні
Є прекрасний стольний град,
Зветься він великий Київ
Вічний і зелений сад.
А Хрещатик в цьому місті
Переходить у майдан,
Що славен в своїх діяннях,
Він приносить радість нам.
Наші люди в Україні
Палко люблять свій майдан,
Він є мирним містом в місті,
Наша слава, спільний лан.
Він захищений народом,
Він коханий і святий,
Ми його шануєм щіро,
Славний він і дорогий.
Краще нашого майдана
В світі цілому нема,
Ми його всі поважаєм,
Йому щастя і добра.
Наше сердце України
Главне місце на землі,
Він наш подих невмирущий,
Рух і право на землі.
Слався, слався наш Майдан,
Ти нам богом нашим дан!
Слава героям , що гідно боролись , і ганьба усім що проти народу йшли , але цього ще недостатньо , бо майдан стояв . і брехня стоїть і гроші панують , а в душі то Україна болить ! за біль душі вашої за Україну і народ !
Додати коментар:
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")