Часто ми чекаємо на дзвінок у вирішальній ситуації чи від важливої людини. Або ж просто чуємо його й починаємо "прокручувати" в думках, хто ж може подзвонити... Іноді надії помилові... буває)
Інколи шукають когось, а знаходять саме того, кого треба, найдужче треба в житті. Секунди не міняють життя, але приносять мить без годинника… тоді ти думаєш, що помилка то є звичайна реальність буденності. Але варто підняти слухавку, бо той голос вартий бути почутим. Помилка не буває безпомилкововою, а хвилювання - безпідставним. Просто все стається саме так, як і задумано. Лишилося дізнатися – ким задумано. І якщо ти глибоко в душі відчуваєш НАДІЮ, то роздмухай її ВІРОЮ…. Бо єдина помилка – ти, до поки не усвідомиш себе найкращим сподіванням про прекрасне. Людині дозволено розчаровуватись і це нормально. Але вона має вибір: перший – ЖИТИ; другий – ЖИТИ. В житті у людини також є вибір: перший – бути ЩАСЛИВОЮ; другий – бути ЩАСЛИВОЮ за будь яких обставин. По суті, обставини не можуть тебе турбувати своєю відсутністю.
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")