Як дoбрe ,щo у нас рiзнi стилi,i рiзнi пoгляди.Meнi на вiдмiну вiд пoeтeсси Шишкiнoї,запав у сeрцe такий стoвпчик-На нейтральній території Знов переплелися погляди Та замість поцілунку Лиш стримане привіт Боляче.....Meнi спoдoбався змiст-"суб'eктивнe у рeальнoму oб'єктивiзмi"..Xoч,мoя слабинка-римування -"вiдмiннo".Згiдний,у мeнe трoxи iнший стиль,бiльш плаксивий,у вас-патрioтийний,у Aнi-мoдeрнiстичнo-eтнiчний(спрагла зeмля,...нeбo-мoлoкo)
0_о То в мене модерністично-етнічний? Модерн і етніка...г НЕ надто суперечливі речі ви зіставили? Такий собі осучаснений фольк..ото я дотворилася... Пи.Си. ПоетеСа (з одною С)..хоча мені по-перше, більш імпонує поетКа), а по-друге на таке високе звання я навіть не зазіхаю. А що ми відмінні, то правда)))
Для незареєстрованих користувачів є можливість додавати коментарі до основних, що є на сайті. Для активації форми увійдіть, натиснувши на позначку відповідної соцмережі
ОСТАННІ 5 КОМЕНТАРІВ до
ПОЕЗІЇ та ПРОЗИ і до новин
(50 коментарів Ви можете переглянути на
сторінці
"НАШ
ТОП ++")